Vrátím se ještě k tomu svému "slavnému objevu" vztahujícímu se k roku 2012 :
"Při svém východu
21. prosince 2012 Slunce po 26 000 letech opět vyjde v konjunkci průsečnice Mléčné dráhy a roviny ekliptiky, což je na obloze charakterizováno
velkým křížem z hvězd a planet..."
kříž = GK a Son of the Staves of time.. ( možná.. třeba ty runy jsou znázornění planet..uprostřed bude Hagalaz - třeba země..to je teorie, ještě se na ni později kouknu)
a zase si tady dovolím poslat starý text :
One day in Maya Calendar
the Winter Solstice is open
...
Ride on Quetzalcóatl and you will reach another day
when Capricorn will change the worldenter into 2012
ancient forecast of the Maya will be true ..
K tomu proroctví jsem našla tohle:
"Mayští pozorovatelé říkají, že toto postavení vůči srdci galaxie otevře v roce 2012 kanál kosmické energii, která proteče Zemí, očistí ji a společně s ní i všechno, co na ní žije, a vše pozvedne na vyšší úroveň vibrace. Tento proces už započal, změny se urychlují a budou se stále zrychlovat."
"Lidstvo přetrvá, ale bude jiné. Hmotné hodnoty se změní, a pak budeme mít příležitost stát se lidštějšími."
ještě jsem uvažovala..dívala jsem se do té své astronomické knížky na Lea a je tam napsané že od hvězdy Leo vyletují meteory leonidy (vždycky po nějaké době) - roj je pozůstatkem Tepleovy komety - v roce 1966 byl v USA meteorický déšť spadlo na sto tisíc meteorů..
mohlo by se třeba tohle stát v 2012 - nevím ..nenapadá mě, co donutí lidi myslet jinak.. "lidštěji"
"....Aztékové věřili, že vodnář je zpodobeníboha Quetzalcóatla, který připlul z východních moří" + "
vodnář je v zimní obloze pod pegasem"
a všude psali o přelomovém datu jako o zimní slunovratu v 2012
no a ještě jsem našla tenhle obrázek :
nevím sice vůbec, co to je, ale vypadá hezky a asi s tím souvisí, tak to sem hodím